Hulp op afstand

Administratieve ondersteuning voor de ZZP'er

Het bijhouden van je eigen administratie wordt steeds gemakkelijker. Waar je eerder eigenlijk niet zonder een boekhouder kan zijn er nu voldoende opties om grotendeels zelfstandig je boekhouding bij te houden. Een boekhouder is dan handig voor de meer specialistische vragen en het voorzien van je aangiftes. Zeker als je startend ondernemer bent of nog een klein bedrijfje hebt kan je hier goed mee uit de voeten.

Via een boekhoudprogramma, zoals Moneybird. Verwerk je eenvoudig je verkoop-, inkoopfacturen en banktransacties. Die data vormen samen het resultaat van je onderneming. Moneybird geeft je de mogelijkheid om mij over je schouder te laten meekijken. Per telefoon of via een appje stel je mij je vraag en ik kan direct met je meekijken en het vaak al even voor je corrigeren. Incidenteel spreken we af om samen te kijken hoe je Moneybird nog beter voor je kan laten werken. Gebruik je nog geen Moneybird? Via deze link kan je je gratis registreren en 120 dagen gebruik maken van alle functies.

Wat doe ik? Ik controleer je administratie op correctheid zodat jij een goede btw aangifte indient. Ga je op vakantie in de btw maand? Geen probleem, ik help je dan uit de brand. Jaarlijks verzorg ik je aangifte inkomstenbelasting, bovendien hou ik rekening met fiscale regels en wetten zodat jij je daar niet druk om hoeft te maken. Mocht je nu je administratie in excel hebben of een ander boekhoudprogramma, ik help je vrijblijvend met de overstap.

Mocht je meer willen weten vul dan het contactformulier in.

Wij maken op deze website gebruik van cookies.